Despre mine

Copii fericiți într-o lume magică Trăiește frumusețea și magia copilăriei

Bun găsit, dragă cititor!

Sunt onorată dacă citești aceste rânduri și dacă ceea ce vei găsi pe blog îți vor fi de folos.

Eu sunt Monica. Sunt absolventă a Universității „Ovidius” Constanța, Facultatea de Psihologie, specializarea Psihopedagogie specială și sunt profesor de sprijin/itinerant, titular la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Delfinul” Constanța, cu o vechime de 16 ani în învățământ.

Însă, dincolo de statutul profesional, ceea ce mă motivează și mă face de neoprit în tot ceea ce îmi propun – sunt copilașii mei de 4 și respectiv 6 ani, Patricia 👸 și Flavian 🤴 :))).

În contextul actual al omenirii am simțit provocarea și nevoia de a-mi îmbunătăți rapid competențele digitale dar și pe cele artistice, în scopul de a-mi putea realiza munca didactică cât mai bine cu putință. Astfel, am participat la mai multe cursuri de formare, am fost autodidact în explorarea și utilizarea diverselor aplicații și platforme pentru realizarea resurselor educaționale deschise, în crearea propriului canal de YouTube  și a propriului Blog – cu scopul de a împărtăși cu ceilalți munca mea creativă, făcută cu multă pasiune și dăruire în slujba copiilor. Primii care mi-au apreciat munca, care au jurizat-o prin mirarea și exclamațiile lor de bucurie – au fost copilașii mei 💖💖.

Învățământul online a creat pentru mine conjunctura de a deveni creator de conținut educațional și narator. Ador să fiu creativă și să aduc beneficii în educația copiilor, prin munca mea – public resurse educaționale gratuite, pe un site minunat din țara noastră și iubesc să citesc povești pe canalul meu de YouTube – povești mult îndrăgite de Patricia și Flavian.

Consider că putem aduce magie în procesul de învățare al copiilor, dând un plus de fericire în devenirea lor, prin simpla trăire, alături de ei, a frumuseții și a magiei copilăriei.